Інформаційна зустріч учасників тренінгової місії JICA до Японії

9 серпня 2013р. в офісі КАЙДЗЕН Клубу в Україні відбулася інформаційна зустріч першої в цьому році тренінгової місії в Японію. Це вже 13-й раз представників українського бізнесу відправляють на навчання до Японії за підтримки Японського Агентства Міжнародного співробітництва (JICA).

Тема тренінгу  «Управління виробництвом». Саме тому для участі були відібрані спільно з Державною Службою України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва представники виробничого сектору. Цього разу групу складають шість учасників з таких компаній як ТОВ «АДМ» (м. Київ), ПАТ «Елопак-Фастів», Група компаній «Арт Метал Фурнітура» (м. Дніпропетровськ), Дніпропетровський завод бурового обладнання, ТОВ «Влад+» (м. Київ) та ПАТ «ТЕМП» (м. Черкаси)

Зустріч розпочалася з привітання директора КАЙДЗЕН Клубу Івана САРВАРА. Він ознайомив учасників з програмою, провів інструктаж про те, як зробити перебування в Японії більш продуктивним і повідав основні моменти специфіки японського життя.

Далі учасники програми познайомилися між собою і почали задавати питання щодо поїздки. Питань, як завжди, виявилося дуже багато і на них постаралися відповісти запрошені випускники програми JICA Анатолій Дмитрович АФІЧУК, директор ТОВ «АДМ», та Олена Дмитрівна ГАНЦЯК-КАСКІВ, співзасновник КАЙДЗЕН Клубу в Україні.

Учасникам місії було дуже цікаво та пізнавально дізнатися про досвід та отримати поради від своїх попередників. Пан АФІЧУК відразу ж зазначив: «Ви повинні бути готові до того, що там все по-іншому. Ви, безсумнівно, отримаєте досвід, який обов'язково вам стане у нагоді тут в Україні».

Всі учасники отримали необхідні документи для поїздки та допоміжні матеріали у вигляді довідників, які їм обов'язково там знадобляться. Зі словами: «Пішли готуватися»,  завершилася інформаційна зустріч.

P.S. А ми вже уявляємо, як ці, ще трохи скуті люди, прийдуть на оціночну зустріч у кінці вересня і будуть вести себе, як давно знайомі товариші.

Бажаємо учасникам тренінгу цікавого, продуктивного та пізнавального перебування в Японії. А ми будемо чекати на їхні враження та результати від навчальної поїздки в Японію.