Компанія Елопак-Фастів відкриває двері в свій КАЙДЗЕН

Ще в 2013 році представники компанії Елопак-Фастів з ознайомчим візитом вперше відвідали фабрику JTI в Кременчуці, а 22 грудня 2015р. вже представники компанії JTI відвідують підприємство Елопак-Фастів, яке досягло значних результатів у впровадженні системи 5S і візуалізації.

Це вже другий КАЙДЗЕН тур, який проходить на виробництві норвезької компанії Елопак у Фастові й безсумнівну, компаніям, які тільки збираються впроваджувати КАЙДЗЕН буде дуже корисно відвідати дане підприємство. Почався КАЙДЗЕН тур зі слів Голови правління та директора з виробництва Костянтина Гаврилюка, який привітав представників компанії JTI і коротко розповів про компанію. Потім Максим Луценко, інженер з підготовки виробництва, ознайомив учасників з діяльністю заводу у Фастові. Він згадав про візію і цінності компанії, серед яких: думай ясно, дій динамічно, будь чітким і послідовним. У продовження теоретичної частини туру Світлана Ткаченко, помічник керівника та випускник програми JICA, повідала про впровадження системи 5S, основних етапах її реалізації, проведення аудитів, а також про мотивацію і заохочення співробітників. На завершення теоретичної частини Дмитро Полатайло, керівник виробничих проектів, більш детально розповів про систему пропозицій на Елопак-Фастів, а саме, як працює ця система від подачі пропозиції і його оцінки до реалізації поліпшень.

Далі тур проходив безпосередньо на виробництві, де учасники могли на власні очі побачити реалізацію системи 5S і візуалізації. Хочеться відзначити, що компанія підходить дуже зважено і систематично до питань впровадження даної системи і результат вражає.

Завершився КАЙДЗЕН тур підбиттям підсумків і обговоренням побаченого. Також представники компанії JTI обмінялися своїми думками та давали свої ідеї щодо покращень, за що отримали заохочення у вигляді призів. Ми сподіваємося, що даний тур був цікавим і корисним не тільки колегам з фабрики JTI, але і представникам ПрАТ «Елопак-Фастів».

Ми дякуємо колективу компанії Елопак-Фастів за такий інформативний тур і бажаємо не зупинятися на досягнутому у впровадженні філософії КАЙДЗЕН!