КАЙДЗЕН Клуб в Україні на засіданні членів Американської торгової палати

Японський стиль менеджменту набирає інтерес серед української бізнес-спільноти. І ось у вівторок 22 березня 2016р. КАЙДЗЕН Клуб в Україні та компанія JTI Україна ділилися з членами Американської торгової палати (АСС) тенденціями розвитку японської філософії в Україні.

У рамках цієї зустрічі керівник із зовнішніх зв`язків і зв`язків з громадами JTI Україна Василь Губарець познайомив учасників з головними поняттями КАЙДЗЕН, розповів про успішне впровадження даної філософії в компанії JTI і про співпрацю з КАЙДЗЕН Клубом. А далі Іван Сарвар, директор КАЙДЗЕН Клубу в Україні, більш детально зупинився на системі КАЙДЗЕН, її основних інструментах та можливостях, які відкриваються перед компаніями при вірному шляху реалізації ощадливого виробництва. Також пан Сарвар навів приклади і результати від впровадження японського стилю менеджменту в українських підприємствах, серед яких: підвищення якості продукту, зростання продуктивності, зменшення витрат, зниження рівня браку, вивільнення виробничих площ, зменшення простоїв устаткування та інше.

Наприкінці зустрічі Анна Бойцова, менеджер з інновацій та безперервних покращень JTI Україна, розповіла про систему пропозицій в компанії JTI Україна, а саме, які пропозиції щодо поліпшень офісних процесів подаються і реалізовуються компанію і які результати приносять.

Після побаченого учасники зустрічі АСС були переповнені емоціями та задавали безліч питань щодо впровадження та розвитку даної філософії.

Насамкінець хочемо сказати, що філософія безперервного вдосконалення може ефективно реалізовуватися українськими підприємцями, якщо є зацікавленість вищого керівництва та поступове залучення всього персоналу. Головне «жити» безперервними покращеннями і результат не змусить на себе чекати.