Представники українського бізнесу переймають досвід компанії JTI Україна

У п'ятницю 15 квітня 2016р. проходив відкритий КАЙДЗЕН тур на фабрику JTI Україна для українських підприємців. Цей КАЙДЗЕН тур відвідали представники таких компаній як: ПАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат», СМ «Аврора» (м. Полтава), ТОВ «Виробниче об'єднання ТЕХНА» (Житомирська обл.), Компанія GST (м. Одеса), Fozzy Group, ТОВ «Логопласт Україна», Компанія «Юнівест Маркетинг», Brainlab Studio (м. Київ), ПП «Екіпаж» (м. Харків) та інші. Дані КАЙДЗЕН тури допомагають краще зрозуміти методологію впровадження японської філософії КАЙДЗЕН в Україні, а також наочно побачити результати її реалізації. Хочемо зазначити, що це вже 19 КАЙДЗЕН тур за 3 роки співпраці з компанією Джей Ті Інтернешнл Україна.

Традиційно КАЙДЗЕН тур розпочався з ознайомчої теоретичної частини, де співробітники компанії JTI розповіли про те, що таке КАЙДЗЕН і які інструменти цієї методики впроваджуються на фабриці та допомагають досягати дуже високих показників, у тому числі, в плані економії, підвищення якості, умов праці та безпеки співробітників, а також збільшенні доходу.

Практична частина КАЙДЗЕН туру включала в себе відвідування офісних приміщень та цехів. Як зазначили самі учасники КАЙДЗЕН туру, всюди «панує» ідеальна чистота, мінімум предметів, розмітка, стенди з інформацією про інструменти КАЙДЗЕН та заходи безпеки на фабриці. Також неможливо не відзначити доброзичливість та відкритість персоналу, які ділилися своїм досвідом, відповідали на питання, що цікавлять учасників, а також давали слушні поради, з чого починати впровадження та як мотивувати співробітників.

Ми щиро віримо, що після побаченого на фабриці в Кременчуці учасники туру не будуть сумніватися в можливості впровадження японського стилю менеджменту в своїх компаніях.