Елопак-Фастів відкриває двері для студентів Executive MBA kmbs

За останній місяць ПрАТ «Елопак-Фастів» приймає в гостях вже другу групу студентів Executive MBA Києво-Могилянської бізнес-школи. Останній КАЙДЗЕН тур проходив у п'ятницю 13 травня. На цей раз компанію Елопак-Фастів відвідали представники таких організацій, як ДЖЕМІНІ ЕСПРЕСО, cVidya Networks, Національний інститут раку, Fiori Flower Company, SPS Commerce і ТОВ «Флоранж».

На початку теоретичної частини туру Максим Луценко, інженер з підготовки виробництва, розповів про діяльність компанії Елопак-Фастів, про її місію та цінності. Потім Голова правління і директор з виробництва Костянтин Гаврилюк поділився з гостями тим, яку ж роль відіграє керівництво компанії при впровадженні інструментів КАЙДЗЕН. «Без залучення вищого керівництва впровадження КАЙДЗЕН у компанії просто неможливо», – вкотре вже повторює пан Гаврилюк. Він також зазначив, що завдяки впровадженню системи КАЙДЗЕН компанії тепер не потрібно місяці на підготовку до аудитів, і вони проходять їх завжди з першого разу.

Далі асистент директора з виробництва і одночасно лідер офісу 5S Світлана Ткаченко розповіла про їхній досвід впровадження системи 5S на Елопак-Фастів. За словами Світлани, вже майже на всіх ділянках система впроваджена до рівня 5S і знаходиться на останньому безперервному етапі підтримки досягнутого і вдосконалення. Також учасники побачили деякі приклади впровадження 5S.

Андрій Требух, керівник служби охорони праці та екологічної безпеки, розповів про систему пропозицій, яка є у компанії, а також докладніше зупинився на системі тагування, яка у Елопак-Фастів має назву «near misses». На закінчення теоретичної частини спеціаліст з питань кадрової роботи Тетяна Ласкава повідала про систему ідей та які винагороди отримують співробітники за свої пропозиції щодо поліпшень.

Після обіду учасники туру пішли на виробничі площі, щоб подивитися на ті результати впровадження інструментів КАЙДЗЕН, про яких представники Елопак-Фастів розповідали у першій частині туру. Сподіваємося, вони переконалися, що система безперервних поліпшень може працювати в нашій країні теж і після повернення додому кожен подумає про те, як же можна застосовувати КАЙДЗЕН у своїх компаніях.