Друга група ПРАКТИКІВ з Ощадливого виробництва

2 липня 2016р. захистила свої проекти друга група Практиків з Ощадливого виробництва. Нагадаємо, що цього разу навчання проходило на виробничому підприємстві ТОВ «ТІС» в м. Бердичів. Старт навчання був у середині квітня і ось вже наші ряди поповнилися чотирма сертифікованими Практиками. На жаль, не всі учасники програми змогли захистити проекти, але ми сподіваємося, що вони зроблять це разом з наступною групою. І так, компанії ТОВ «ТІС», ТОВ «ЛВН Лімітед» (Nemiroff) і ТОВ «Група ТАС» вже мають у своїх рядах фахівців, які будуть займатися постійними поліпшеннями в компаніях.

Захист проектів проходив у два етапи. Спершу учасники написали тест на підтвердження теоретичних знань з теми КАЙДЗЕН, потім кожен презентував свій проект. Задачею проекту було наступне: для початку потрібно було визначити пілотну ділянку для поліпшення, побудувати карту поточного стану і зробити аналіз карти. Далі через ідеальну карту побудувати карту майбутнього стану і визначити заходи щодо переходу до майбутнього стану. Друга частина проекту полягала у тому, щоб навчитися вирішувати проблеми за допомогою різних інструментів. Усі учасники виконали величезну роботу і відмінно презентували результати своєї роботи протягом більш ніж двох місяців. Окрема подяка тренеру Антоніні Соколовій, за те, що протягом цього часу передавала свої знання і досвід нашим уже Практикам з Ощадливого виробництва.

А всім, хто бажає приєднатися до нашої групи Практиків, повідомляємо, що новий набір на навчання вже відкритий.