Лантманнен Акса знову відкриває двері гостям

13 вересня 2016р. відбувся КАЙДЗЕН-тур у шведську компанію з виробництва сухих сніданків «Лантманнен Акса», яка є частиною скандинавського харчового концерну Lantmannen. Продукція компанії успішно реалізовується у 45 країнах світу, в основному в Європі та Скандинавських країнах.

У 70-х роках компанія закупила англійське обладнання і розпочала виробництво сухих сніданків. У 1991 р запустила виробництво пластівців, подушечок та фігурних виробів, у 1998 р – бренд «СТАРТ», у 2002 році – виробництво мюслів, а у 2005 році – бренд «ГАРМОНІЯ». Зараз компанія «Лантманнен Акса» є беззаперечним лідером в Україні у сегменті сухих сніданків і займає близько 60% ринку.

У чому секрет успіху «Лантманнен Акса»?!

З 2012 року компанія впроваджує у себе японську систему КАЙДЗЕН, яка дозволяє постійно вдосконалюватися і досягати потрібних результатів. Головний принцип компанії: «Ідеальна якість продукту та сервісу за оптимальною ціною». Філософія компанії: «Сьогодні ми робимо речі краще, ніж учора».

Під час теоретичної частини туру Яна Ситніченко – виконавчий директор компанії, розповіла про історію розвитку компанії, досвід впровадження інструментів КАЙДЗЕН, правилах проведення «мітінгів», особливостях мотивації і заохочення персоналу. А Вячеслав Мельник – юрист компанії, провів презентацію з системи LEAD (кодекс LEAD), яка націлена на підвищення результативності та про фази її впровадження в Лантманнен Акса. Також він згадав про особливості роботи в «малих робочих групах», які функціонують для вирішення певних завдань.

На завершення теоретичної частини Ярослав Шпортюк – керівник служби логістики, поділився розробками системи «Фішка» – системи подачі та реалізації пропозицій.

Після обіду учасники туру вирушили безпосередньо до цеху, де виробляються сухі сніданки, пластівці, мюслі, каші, а також у лабораторію якості.

Цього разу учасниками КАЙДЗЕН-туру були представники ТОВ «Золоте Руно» (м.Київ), ПАТ «Теремно Хліб» (м.Луцьк), ТОВ «ТІС» (м.Бердичів), ПАТ «Малинська паперова фабрика – Вайдман» (м.Малин), а також приватні підприємці з різних регіонів України. Усі учасники по завершенню туру отримали смачні подарунки від Лантманнен Акса, надихнулися новими знаннями та ідеями, відчули доброзичливу та сімейну атмосферу колективу компанії.