КАЙДЗЕН Клуб на конференції члена Клубу «Золоте Руно»

У середу, 28 вересня 2016р. представники КАЙДЗЕН Клубу в Україні взяли участь у конференції із застосування ефективних рішень в області шліфування та обробки деревини. Дана конференція була організована Членом КАЙДЗЕН Клубу - компанією «Золоте Руно» для своїх партнерів і клієнтів. Хочемо зазначити, що зовсім недавно компанія з виробництва стрічкових пилок і абразивних матеріалів «Золоте Руно» стала Членом КАЙДЗЕН Клубу і починає активно впроваджувати систему КАЙДЗЕН на своєму підприємстві.

Першу частину конференції представники з компаній-партнерів Hermes та Forezienne MFLS ділилися з учасниками конференції своїм досвідом реалізації ріжучого інструменту деревини. А у другій частині конференції представники КАЙДЗЕН Клубу в Україні розповіли, як система КАЙДЗЕН може застосовуватися в даному сегменті та які вигоди отримує компанія. Директор КАЙДЗЕН Клубу в Україні Іван Сарвар коротко розповів про діяльність Клубу та про зростаючий інтерес до застосування методики КАЙДЗЕН в Україні. Далі Роман Романцов, консультант КАЙДЗЕН Клубу, ознайомив учасників з основними поняттями, принципами та інструментами системи КАЙДЗЕН. Роман детально зупинився на втратах, які виникають майже у всіх без винятку компаніях і як з ними треба боротися, щоб залишатися конкурентоспроможними та досягати поставлених цілей. Пан Романцов навів приклади впровадження інструментів КАЙДЗЕН українськими компаніями і які результати отримали компанії від їх реалізації. Також Роман розповів про те, що КАЙДЗЕН застосовується не тільки у виробництві та офісі, а й з часом стає частиною життя.

Дуже приємно, що представники компаній з різних регіонів України з великою зацікавленістю слухали виступ представників КАЙДЗЕН Клубу, задавали безліч питань та, можливо, по приїзду додому задумаються про впровадження філософії постійного вдосконалення на своїх підприємствах.