Прес Корпорейшн Лімітед на шляху втілення КАЙДЗЕН

Вінницька газетна друкарня «Прес Корпорейшн Лімітед» – це сучасна компанія, яка надає послуги з оперативного друку кольорових і ч/б газет малих, середніх і великих тиражів та обсягів. Побудований технологічний процес, сучасне обладнання та команда професіоналів своєї справи орієнтовані на максимальне задоволення потреб клієнтів.

ТОВ «Прес Корпорейшн Лімітед» є членом КАЙДЗЕН Клубу з 2014 року. І ось вже пару років співробітники разом з директором компанії Ігорем Костянтиновичем Бурко знайомляться з філософією КАЙДЗЕН і впроваджують деякі інструменти у себе в компанії. Для того, щоб отримати ще більше прихильників даної системи 5 грудня 2016р. для компанії був організований корпоративний семінар «КАЙДЗЕН – можливості для безперервних поліпшень». Мета семінару – отримати розуміння про можливості системи для підвищення ефективності діяльності компанії. Семінар проводив консультант КАЙДЗЕН Клубу Роман Романцов.

Дуже важливо, що ідею постійного вдосконалення в компанії підтримує сам керівник і зараз головна його мета – отримати ще більше прихильників та сформувати КАЙДЗЕН-команду, яка і буде підтримувати компанію на КАЙДЗЕН-шляху. Перед початком семінару Ігор Костянтинович провів, на наш погляд, дуже хорошу аналогію: «Уявіть, що наша компанія – це автомобіль. І ось кожен з Вас відповідає за певну функцію, щоб привести автомобіль у рух: один відповідає за технічний стан, інший за паливо, третій за вибір напрямку, четвертий керує, п'ятий виявляє можливі перешкоди на шляху і т.д. І це вже наш спільний вибір – бути жигулями чи тойотою». Після таких напутніх слів група розпочала навчання.

Особливістю семінарів, які проходять не території компаній, є можливість проводити деякі практичні завдання на власних виробничих майданчиках і далі з допомогою консультанта обговорювати і знаходити рішення, які стануть підказкою у подальшій роботі. Цього разу це було завдання на пошук втрат на виробництві і подальше їх обговорення. У результаті команда подивилася під іншим кутом на втрати, які є на виробництві, і змогла обговорити можливі варіанти їх усунення.

На закінчення хочеться відзначити, що Прес Корпорейшн Лімітед позиціонує себе як друкарня, яка пропонує видавцям найвигідніші умови, забезпечуючи при цьому високу якість і швидкість, а також зручний графік друку. Щоб підтримувати цю позицію та бути більш конкурентними на ринку, компанія і прийняла рішення, що саме система КАЙДЗЕН зможе допомогти їм у цьому.