КАЙДЗЕН-марафон стартував!

4 квітня марафонці вже приміряли японські кросівки і почали біг на довгу дистанцію. Пройшов перший Етап довгого забігу на тему «Основи КАЙДЗЕН. Втрати і можливості в роботі».

На цьому етапі консультант КАЙДЗЕН Клубу Роман Романцов поділився своїми знаннями про основи підходу КАЙДЗЕН у веденні бізнесу, про види втрат і їх вплив на ефективність роботи. А в ході ділової гри марафонці змогли зрозуміти сутність впливу втрат на їх діяльність.

Можна сказати, що цей етап є визначальним для кожного, хто починає свій КАЙДЗЕН-шлях. Адже саме зараз приходить розуміння, чи готові ви бігти по цій дорозі. Сподіваємося, що нашим марафонцям японські кросівки довелися в пору, і після невеликої зупинки вони перейдуть до наступного Етапу 26 квітня. А ви також можете приєднатися до нас, і ми вже почнемо набирати темп.

«Нам дуже сподобалося брати участь в першому етапі КАЙДЗЕН-марафону. На семінарі ми ознайомилися з основами КАЙДЗЕН, з базовими інструментами для досягнення результатів, а також з розумінням можливостей системи підвищення ефективності діяльності підприємства. Дуже хочемо в подальшому навчатися у ВАС системі КАЙДЗЕН для власного розвитку і поліпшення роботи нашого підприємства».

Лисенко Андрій, інженер відділу МТЗ ПАТ «Хорольський механічний завод»