У нас поповнення – 7 КАЙДЗЕН-практиків підтвердили свою кваліфікацію

7 жовтня ряди сертифікованих КАЙДЗЕН-практиків в Україні поповнили ще 7 прихильників японського стилю менеджменту, які успішно підтвердили свою кваліфікацію під час презентації своїх проектів, які вони робили протягом 3-х місяців. 10 днів навчання, під час яких було повне занурення в процес, зробили, за словами учасників, переворот думок. А так як навчання проходило на виробничому підприємстві, то можливість відразу навчатися на реальних процесах дає свої результати. Цього разу групу Практиків приймала компанія «Барлінек Інвест» (м. Вінниця), яка є одним із провідних виробників багатошарового дерев'яного підлогового покриття в світі.

Так які компанії тепер мають власних КАЙДЗЕН-практиків? Звичайно ж, це компанія «Барлінек Інвест» яка має Практиків не тільки у виробництві, а й процеси продажів тепер будуть вибудовуватися по принципам КАЙДЗЕН. Після навчання на Сертифікаційній програмі фінансового директора ТАС Груп в минулому році, за його ж ініціативою навчання пройшло ще 2 співробітники компанії. І тепер фінансовий департамент ТАС Груп буде постійно вдосконалюватися завдяки 3-м КАЙДЗЕН-практикам. І, як бачите, міф про те, що КАЙДЗЕН можна застосовувати тільки на виробництві, повністю розвіюється. До речі, зараз в Україні є 2 компанії-лідери за кількістю КАЙДЗЕН-практиків – це ТАС Груп і Барлінек Інвест.

Ще одним проривом в цьому році стало навчання на програмі викладача Черкаського державного технологічного університету, який також успішно підтвердив кваліфікацію КАЙДЗЕН-практика. Якщо КАЙДЗЕН почнемо прививати ще з лав університетів, то це стане великим плюсом для компаній, так як до них прийдуть співробітники, для яких постійне вдосконалення вже буде невід'ємною частиною їх діяльності. Сподіваємося, що у новоспеченого Практика вийде прищепити ідею КАЙДЗЕН своїм студентам, а ми, в свою чергу, будемо всіляко сприяти цьому. Ще один КАЙДЗЕН-практик вже є в Одесі, який буде сприяти поширенню ідеології КАЙДЗЕН в південному регіоні нашої країни.

Як бачите, малими кроками ми йдемо до великої мети. За три роки в Україні ми підготували 20 сертифікованих КАЙДЗЕН-практиків, які поширюють, як уже не один раз ми чули, «вірус КАЙДЗЕН» серед своїх колег і партнерів.

І якщо ви хочете приєднатися до нас, то наступна група почне навчання вже в березні 2018 року.