Ярмарка вакансій Імпульс-2013

Все і одразу - ось чого хоче будь-яка наділена амбіціями молода людина. Все і одразу - сьогодні не безглуздий каприз, а дуже важлива складова успішного життєвого старту. Зібрати всі сили, всі навички, всі знання і піти вперед. Дати собі потужний імпульс, щоб далі впевнено рухатися по життю. Поки молодий, поки є сили і натхнення. Часу мало. Треба діяти!

Почати отримувати все і відразу можна на «Імпульс-2013» - ярмарку вакансій на базі КНУ імені Тараса Шевченка, який відбудеться 9 та 10 квітня 2013 року. Саме тут можна познайомитися з представниками кращих компаній-роботодавців Києва. З'ясувати для себе, чим живуть і рухаються сучасні роботодавці. Більше не тягнути і не коливатися, а прийняти, нарешті, рішення. Зрозуміти для себе, куди рухатися далі.
Під час тотальної інформатизації світу, зміщення життєвого центру все більш в віртуальність, особисті контакти стають як ніколи цінними. Саме особисті контакти - то найважливіше, що можна буде придбати на ярмарку вакансій «Імпульс-2013».

Готові рішення для роботи, гарячі вакансії, заробіток зараз, а не потім - усе це так само зможуть знайти для себе відвідувачі виставки.

Імпульс-2013 - стартова точка в твоїй кар'єрі!
Імпульс-2013, 9 квітня 2013 - пр-кт Академіка Глушкова 4Г, 10 квітня 2013 - вул. Володимирська 60. КНУ імені Тараса Шевченка.
Ярмарок вакансій "Імпульс-2013" - найкращі роботодавці, семінари та майстер-класи, прес-конференція, особисте спілкування.
Додаткова інформація за телефоном 044-228-82-81.