Організація виробництва по системі КАЙДЗЕН – шлях до успіху «Modern-Expo»

Конференція «Modern Lean Production», організована міжнародним холдингом «Modern-Expo» в м.Луцьк, розкрила головні принципи відомої філософії КАЙДЗЕН та познайомила учасників з методикою Ощадливого виробництва

Міжнародний холдинг «Modern-Expo» в рамках конференції «Modern Lean Production» («Ощадливе виробництво») поділився досвідом впровадження японської ідеології в організації виробничого процесу.

31 липня у конференції, організованій підприємством «Modern-Expo» взяли участь представники торгово-промислової палати України, КАЙДЗЕН Клубу в Україні, компанії «Кока-Кола Україна» (Київ), «Carlsberg Україна» (Львів), «Метінвест» (Запоріжжя), «Нестле Україна» (Торчин) та багато інших.

Долучитися до цікавих обговорень, отримати цікаву інформацію та обмінятися цінним досвідом завітало близько 100 гостей – представники різноманітних українських компаній. Генеральний директор «Modern-Expo» Петро Павлович Пилипюк ознайомив присутніх з діяльністю міжнародного холдингу та наголосив на беззаперечній ефективності застосування практик японської філософії.

За час активного впровадження ідеології КАЙДЗЕН відбулися покращення на абсолютно усіх рівнях. Підприємство збільшило об’єми виробництва, а ефективність роботи зросла на 30%.

Досвідом успішного впровадженням системи КАЙДЗЕН поділилися представники компанії «Кока-Кола Україна» та «Метінвест». Результатом сповідування принципів постійного вдосконалення став вихід на якісно вищий рівень ефективності виробництва, та зміцнення економіки України в цілому.

Учасникам конференції влаштували екскурсію виробничими цехами підприємства «Модерн-Експо» та презентацію продукції компанії. Під час відвідин виробництва усі бажаючі змогли ознайомитися з сучасним технологічним обладнанням, яке відповідає міжнародним стандартам якості. Гості переконалися у спрямованні всіх процесів на усунення будь-яких можливих втрат, що і є одним із засадничих принципів Ощадливого виробництва.