Новини Клубу

Новини Клубу

Ознайомтеся з термінами і визначеннями KAIZEN ™

Дата новости: 2018

2014 рік був дуже складним для компанії ТІС, в період економічної кризи витрати на сировину росли, операційні витрати збільшувалися, а обсяги продажів падали. Щоб утриматися на ринку полімерних виробів

2014 рік був дуже складним для компанії ТІС, в період економічної кризи витрати на сировину росли, операційні витрати збільшувалися, а обсяги продажів падали. Щоб утриматися на ринку полімерних виробів керівництво компанії прийшло до висновку, що потрібно міняти ситуацію. Стратегічно важливо було без підвищення ціни випускати якісну продукцію, оптимізувати витрати і таким чином збільшити прибутковість підприємства. При впровадженні системи Кайдзен, компанія ТІС знижувала операційні витрати, боролася з втратами на виробництві та за рахунок цього могла утримувати частку ринку, пропонуючи покупцям якісну продукцію за оптимальною ціною. Компанії вдалося не тільки стабілізувати ситуацію, але і вивести її на більш високий рівень. Більш того, Шлях Кайдзен-трансформації компанії почався з нуля в 2015 р. і до впровадження Кайдзен співробітники виробництва не мали уявлення про філософію Кайдзен та її інструменти, а через пару років компанія ТІС стала зразковою Кайдзен-компанією і ділиться своїм досвідом впровадження ощадливого виробництва в рамках Кайдзен-турів.

І ось, 10 жовтня 2018 р відбувся перший візит на виробництво ТІС. Співробітники компанії розповіли про основні інструменти системи Кайдзен, навели фактичні досягнуті показники в цифрах і графіках, а також показали Кайдзен в дії під час екскурсії виробництвом. Хочеться відзначити, що тільки за півтора року компанії вдалося на 18% скоротити собівартість продукції без втрати якості, на 60% скоротити складські запаси, на 21% скоротити брак продукції, на 26% оптимізувати ручні операції і скоротити час переналадок на 31%. І це тільки початок, адже компанія не збирається зупинятися на досягнутому.

Під час Кайдзен-туру в компанію ТІС ви маєте можливість не тільки перейняти успішний досвід освоєння кращих Кайдзен-інструментів, а й отримати ідеї практичної спрямованості від співробітників підприємства, а також задати ваші запитання. Слідкуйте за нашими анонсами та не пропустіть можливість відвідування компанії ТІС.

 

До зустрічі на турі!

Отримуйте останні новини про діяльність Кайдзен Клубу в Україні

Отримуйте останні новини про діяльність Кайдзен Клубу в Україні

X

Напишіть нам

Имя
Введіть Ваше ім'я

Заповніть поле

Заповніть поле

Введіть Ваш Email

Введіть Ваш телефон

Введіть Ваше повідомлення